Selecteer een pagina
DHG Racing doet goede zaken op Zandvoort tijdens de Historische Grand Prix, door twee van de drie races te winnen en een tweede plaats in de pocket. Met een ijzersterke bezetting dit weekend moesten de resultaten wel goed zijn, zeker als de auto’s ons niet in de steek laten wat helaas met een auto wel het geval was !

De Masters races waren weer een genot om te zien, dit keer mocht onze Alfa GTA aantreden in dit ijzersterke veld die beslag wist te leggen op een achtste tijd in de training. Voor de race hadden we Tom Coronel toegevoegd die nog nooit in de Alfa had gereden, Tom wist een uiterst spannende race aan het publiek te presenteren die hij ook wist te winnen van Andy Wolfe in de grote Ford Falcon.

Op zondagmorgen moesten David en Tom nogmaals een zware strijd aan met de AC Cobra Daytona die door een straf 5 plaatsen werd teruggezet na hun pole van zaterdag. David ging van start en wist in het begin van de race de kopgroep goed bij te houden echter door een slecht lopende motor kon hij niet echt voor de overwinning gaan, ook Coronel niet die na de pitstop het stuur had overgenomen moest helaas na 400 meter de auto aan de kant zetten. Gelukkig wist onze tweede Cobra wel het podium te halen met Alexander van der Lof en Yelmer Buurman achter het stuur.

De training van de hist.Sports Cars was al uiterst spannend, met Hadfield in de Lola wist hij Hart en Pastorelli net voor te blijven. De DHG Lola was klaar voor de race op zondag om de strijd aan te gaan, iets wat ze zeker is gelukt. David wist een sterke stint te rijden, met een paar kleine Chevrons om zich heen wist hij de auto aan Nicky in leidende positie af te geven. Nicky deed uitstekende zaken met een snelste rondetijd en een uitstekend geprepareerde Lola wist hij samen met David de race te winnen met meer dan 15 sec.voorsprong.

Uitslagen:
Masters Pre ‘66

 1. Coronel/O.Hart Alfa GTA
 2. Gardner/Wolfe Ford Falcon
 3. Thomas/Lockie Ford Facon

Gentleman drivers

 1. Wolfe AC Cobra
 2. Lof/Buurman AC Cobra
 3. Head/Head Lotus Elan
  Uitgevallen Hart/Coronel AC Cobra Daytona

Hist.Sports Car

 1. D.Hart/Pastorelli Lola T70MK3B
 2. Voyazides/Hadfield Lola T70MK3B
 3. Wright Lola T70MK3B