Selecteer een pagina
dhg racing goodwood members meeting

DHG Racing heeft op eigen bodem sterk gepresteerd. Tijdens de Historic Dutch Grand Prix op Zandvoort kwamen David en Olivier Hart uit in meerdere klassen en werd er een grote lading aan podiumplaatsen en overwinningen mee naar huis genomen.

In de Masters Endurance Racing Legends deelden David en Olivier een razendsnelle Renault RS01. Met deze auto, waarmee lange afstands races en sprintwedstrijden werden verreden kwalificeerde het duo zich als vierde. De Franse GT moest het in de wedstrijden opnemen tegen snellere sportscars die recentelijk nog op Le Mans in actie kwamen maar desondanks scoorden David en Olivier in de twee wedstrijden een vierde en een derde plaats overall en twee indrukwekkende zeges in de GT-klasse. Een meer dan prima start van het weekend.

David en Olivier deelden ook de Shelby Cobra Daytona in de Masters Gentlemen Drivers klasse waarmee een uitstekende pole position in de kwalificatie werd gescoord. Met een marge van 2,5 seconde was DHG Racing de snelste. In de endurance race van anderhalf uur vocht het team een zwaar gevecht uit in een vol veld met andere Cobra’s, TVR’s en Ferrari’s. Lang leek een podium erin te zitten totdat motorproblemen ervoor zorgden dat de Cobra terugviel en in de laatste ronde het team terugverwezen werd naar de vierde plaats.

In de Masters Sportscar Legends kwamen David en Olivier in actie met de prachtige Ferrari 512LM. Daarmee werd een sterke tijd in de kwalificatie gezet die goed genoeg was voor de tweede plaats. Versnellingsbak problemen gooiden echter roet in het eten waardoor het team moest teruggrijpen op de Lola T70 en in beide races achteraan moest starten. In de eerste wedstrijd viel het team uit maar in de tweede race vochten David en Olivier zich knap naar een derde plek in het veld vol sportscars uit de jaren zeventig.

In het Nederlandse Super Sixties kampioenschap deelden David en Olivier andermaal de Shelby Cobra Daytona waarmee zij het hele weekend dominant waren. Met een pole position en twee overtuigende overwinningen sloot het DHG Racing team het weekend prachtig af.