Selecteer een pagina
Met de slogan “The Boy’s are back in town” gaat het tweede deel van dit raceseizoen van start voor het raceteam van David Hart. En laten dan maar gelijk drie raceweekenden achter elkaar hebben: Zandvoort, Goodwood en Spa!

Een race achter de Nederlandse duinen is altijd apart, zeker nu de race op dit circuit van Zandvoort zo populair is geworden bij toeschouwers en deelnemers uit binnen- en buitenland. Een bijzonder sterke inschrijving voor het DHG Team dit jaar: David zal samen met niemand minder dan Tom Coronel zijn groene AC Cobra Daytona delen. Olivier Hart is helaas verhinderd door studieverplichtingen. De tweede Cobra wordt bestuurd door Alexander van der Lof en Yelmer Buurman. Samen zullen zij het opnemen tegen de rest van het veld. David en Nicky Pastorelli zullen de Lola T70 delen voor de Fia Sports Car race in een ijzer sterk veld met vele deelnemers. Onze Alfa GTA maakt ook eindelijk zijn debuut. Alex Furiani de tuner van deze auto gaat de Alfa aan de tand voelen en prepareren voor Goodwood Revival voor Olivier Hart en Tom Coronel.

De genodigden van DHG zijn weer van harte welkom in onze hospitality trailer direct aan de baan op paddock 2. En kunnen onder het genot van een hapje en drankje de races kijken. Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte via social media of zien we jullie op het circuit de komende dagen.