Selecteer een pagina

Goodwood Revival het weekend van 2018, een enorme uitdaging die je kan vergelijken met Russische roulette waar je een goede dosis geluk nodig hebt en veel pk’s om de TT Trophy hoofdrace te winnen.

David Hart heeft de eer zijn AC Cobra te delen met zijn zoon Olivier in de mooiste race van het weekend startend met racenummer “one” geeft ze misschien wel een extra zetje richting podium.

Ook Tom Coronel is wederom van de partij op zijn geliefde circuit dat eenvoudig lijkt maar dat zeker niet is. Tom en Olivier starten in de Alfa GTA die afgelopen weekend zijn sporen heeft verdiend op Zandvoort. Er zullen twee races verreden worden met de GTA een voor Tom en een voor Olivier in een uiterst sterk veld.

Ook zal David weer plaats nemen in de Lister Jaguar Costin, deze auto maakte zijn debuut hier op Goodwood in eind jaren ’50 en nu ook weer van de partij in het schitterende veld.

Extra dit jaar is de winners parade een demo met de mooiste winnende auto’s die ooit als eerste over de finish lijn van Goodwood gingen , onze nieuwe Alfa Romeo 8C uit ’32 is daar een van.

Alle races zijn live te volgen via de volgende link https://www.youtube.com/watch?v=pr-L5Kj8_ns

Zaterdag 13.30 GTA Tom | Zondag 12.40 GTA Olivier/14.10 Cobra David en Olivier/16.50 Lister David

All time UK TIMES !

Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte via social media van dit geweldige event, de live streaming is vanaf vrijdag online.