Selecteer een pagina
goodwood dhg racing

Komend weekeinde staat de Goodwood Speedweek op het programma en DHG Racing is natuurlijk van de partij met een aantal zeer interessante auto’s.

Olivier Hart en 9-voudig Le Mans winnaar Tom Kristensen delen de Alfa Romeo GTA 1600 in de St. Mary’s Trophy voor toerwagens gebouwd tussen 1960 en 1966. Deze wedstrijd wordt in twee delen, ieders van 20-minuten gereden en de uitslag van beide coureurs wordt bij elkaar opgeteld.

Het absolute hoogtepunt van de Goodwood Speedweek is de 60-minuten durende RAC Tourist Trophy voor GT’s en sportscars gebouwd tussen 1960 en 1965. Olivier Hart en Fransman Nicolas Minassian delen de Bizzarrini 5300 GT in een vol veld met grote namen als Jochen Mass, Andre Lotterer, Dario Franchitti, David Brabham en rally-legende Stig Blomqvist. Daarnaast komt David Hart ook tweemaal in actie tijdens performance demonstraties die de successen van Tom Walkinshaw Racing eren. De door TWR Racing ontwikkelde Jaguar XJR-11 Group C uit 1989 voegt zich bij een unieke verzameling TWR Jaguars uit het Group C Le Mans-tijdperk.

Live timing van de Goodwood Speedweek is hier: te volgen terwijl de livestream vanaf vrijdag hier te vinden is.