Selecteer een pagina

Een mooi optreden van David en Olivier Hart in hun Speedlover Porsche wordt beloond met een prachtige derde plaats overall in een sterk Porsche veld.

Na de tijdtraining op zaterdagmorgen mochten David en Olivier starten vanaf de 9de plek. Door een negeren of niet zien van een gele vlag werden ze 5 plaatsen teruggezet, dit is een jaarlijkse traditie!

Deze keer mocht Olivier starten met de Porsche die net zoals David zich in de 1.42 wist te nestelen qua ronde tijden, heel dicht bij de pole tijd. Vanaf P9 op de grid wist Olivier na een goede start al gelijk een aantal auto’s te pakken de volgende was de groene Dodge van Hezemans die geen geweldige start had. Ook Hezemans moest er aan geloven die Olivier nog een kleine touche gaf waar de Porsche geen hinder van ondervond. Olivier had zoals altijd zijn zinnen gezet om aan de leiding te komen en dat deed meneer Hart ook even met een magistrale uitrem actie in de Tarzan bocht wist hij nummer een en twee in te halen en zelf aan de leiding te gaan.

Na de pitstop was het aan David om de auto voorin het veld te houden iets wat hij prima deed, door enige straffen zoals track limits bij alle rijders wisselde de top drie constant. Door een ongewillige armband die vast zat onder de stoel verloor het DHG team enige minuten en moesten we de race afsluiten met een keurige derde plaats.

Volgende race 5 Januari 2019 gaan we echt voor de overwinning en willen wij niet achtervolgd worden door domme pech.

Race results Zandvoort 500

1. Grouwels/Barenburg Porsche Art
2. Speedlover III Porsche
3. Hart-Hart Porsche 991 Speedlover I

zandvoort 500 dhg racing