Selecteer een pagina
Op een zonovergoten Silverstone mocht het DHG team met David en Olivier bewijzen dat ze goed mee kunnen komen in een zeer sterk internationaal veld die het bochtige circuit op hun duimpje kent.

De vrije training verliep niet 100% voor de Lister Jaguar, door een misschakeling van Olivier moest deze het weekend in de garage blijven staan, de Cobra Daytona en de Lola gingen zoals verwacht.

Tijdens tijdtraining maakte Olivier alles weer goed om daar de snelste tijd neer te zetten met de Cobra, liefst 1,5 sec van nummer twee. David had wat meer problemen met de Lola om de juiste afstelling te vinden op dit lastige circuit.

Raceday ging Olivier van start met de Cobra en wist een gat te slaan naar nummer twee, echter door een zware crash was er een safety car situatie die voor de heren roet in het eten gooide en veel plaatsen verloor. Met slechts nog tien minuten te gaan werd het veld weer losgelaten en wist David de Cobra op P6 thuis te brengen met slechts 9 sec. op nummer één.

De FIA Hist Sports Cars is een zeer sterk veld waar David met de Lola van de partij was, na de start zoals altijd wist hij zich goed naar voren te werken en de kop goed te volgen. Door een misverstand was hij te snel binnen gekomen op P8 en moest daardoor nog een keer de pits op zoeken, helaas verloren we daardoor veel tijd en moest het DHG Team genoegen nemen met een twaalfde de plek.

Uitslagen:

Genteleman drivers
1. Hill Lotus Elan.
2. Gans/Wolfe Cobra
3. Spiers TVR.
6. Hart/Hart AC Cobra Daytona

FIA Hist.Sports Cars
1 Bryant Lola T70
2. Gans Lola T290
3. Ferraro/Stretton Lola 292
12.David Hart Lola T70